image

Maak je slaapervaring compleet

Met een hoofdkussen van slaapTEQ

Er zijn duizenden verschillende soorten hoofdkussens. Maar welke past het beste bij jou? En welke in combinatie met je matras? De ligsimulator bepaalt ook het juiste hoofdkussen voor je. Ontdek de voordelen voor jou:

SLAAPTEQ ERGONOMISCH HOOFDKUSSEN

Vederlichte verlichting van je nekklachten

Zo’n twee miljoen mensen in Nederland hebben last van hun rug, nek of schouders. Dat is niet fijn, die bewegingspijn. Gelukkig kan slaapTEQ je makkelijk helpen om deze klachten te verlichten door samen het juiste hoofdkussen voor jou uit te zoeken.

Geen kopzorgen meer

Door slaapTEQ’s hoofdkussens

Jij bent niet standaard. De vorm van je hoofd, nek en schouders is dat ook niet. Daarom slaap je niet op een standaard kussen. Een slaapTEQ-kussen is intelligent samengesteld om jou buitengewoon goede nachtrust te geven. We houden niet alleen rekening met je slaapgedrag en klachten, maar ook met je individuele lichaamsmaten, die worden opgemeten tijdens de liganalyse.

Een slaapTEQ-hoofdkussen heeft:
  • Elastische regelmodules. Hiermee maak je het kussen hoger of juist lager.
  • Een uitneembare nekrol. Lekker stevig of juist zacht.
  • Goede warmteregulering. Nooit meer zweten op je kussen.

U hebt vast wel de ervaring van een te warm kussen in de zomer, uw wang plakt zowat vast aan uw kussen. Door het juiste materiaal toe te passen voelen onze kussens altijd koel en droog aan zodat u ongestoord van de slaap kan genieten.

Tip: Neem je huidige hoofdkussen mee naar de liganalyse. De slaapexpert kan dan bepalen of je hoofdkussen past bij je nieuwe, persoonlijke slaapTEQ, of dat je beter een nieuw kussen kunt laten maken.

„Ik ben blij dat ik bij slaapTEQ terecht ben gekomen en dat ik eindelijk een matras heb waarop ik heerlijk slaap.“

Ernst

Ernst

Ernst over zijn slaapTEQ: Ik ben blij dat ik bij slaapTEQ terecht ben gekomen en dat ik eindelijk een matras heb waarop ik heerlijk slaap. De spanning in mijn nek is verdwenen. Ik moest kort geleden zes weken op een ander matras slapen en mijn oude klachten kwamen weer terug. Nu slaap ik alweer twee weken op mijn slaapTEQ en de pijn is weer weg. Ik raad slaapTEQ absoluut aan.