image

RUST VOLLEDIG UIT

Met een hoofdkussen op maat

Er zijn veel verschillende soorten hoofdkussens. Maar welke past bij jou? En welke past het beste in combinatie met je matras? De ligsimulator meet ook de zone waar het hoofd ligt en dus is een volledig gepersonaliseerd hoofdkussen ook mogelijk.

02 Play

EEN ERGONOMISCH HOOFDKUSSEN

Een onmisbaar onderdeel voor een goede nachtrust.

Zo’n twee miljoen mensen in Nederland hebben last van hun rug, nek of schouders. Dat is niet fijn, die bewegingspijn. Hoewel het hoofdkussen niet altijd de oorzaak van de klachten is, kan het deze wel beïnvloeden. Samen met de slaapadviseur in de winkel stel je jouw ideale hoofdkussen samen.

Geen kopzorgen meer

Ergonomisch hoofdkussen van slaapTEQ

Bij slaapTEQ begrijpen we dat elk individu uniek is. Daarom creëren we ergonomische hoofdkussens op maat, afgestemd op jouw specifieke lichaam en slaapgewoonten. Onze gecertificeerde slaapexperts gebruiken geavanceerde technologie, zoals de ligsimulator, om een grondige analyse uit te voeren en de perfecte oplossing te vinden voor jouw slaapbehoeften.

Een hoofdkussen van slaapTEQ heeft:
  • Elastische regelmodules. Hiermee maak je het kussen hoger of juist lager.
  • Een uitneembare nekrol. Lekker stevig of juist zacht.
  • Goede warmteregulering. Nooit meer zweten op je kussen.

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je bezweet in je nek wakker wordt in de zomer. Door de juiste materialen toe te passen voelen onze kussens altijd koel en droog aan zodat je ongestoord van je nachtrust kan genieten.

Tip: Neem je huidige hoofdkussen mee naar de liganalyse. Zo kan je slaapadviseur meteen bepalen of het kussen past bij het nieuwe matras.

„Ik ben blij dat ik bij slaapTEQ terecht ben gekomen en dat ik eindelijk een matras heb waarop ik heerlijk slaap.“

Ernst

Ernst

Ernst over zijn slaapTEQ: Ik ben blij dat ik bij slaapTEQ terecht ben gekomen en dat ik eindelijk een matras heb waarop ik heerlijk slaap. De spanning in mijn nek is verdwenen. Ik moest kort geleden zes weken op een ander matras slapen en mijn oude klachten kwamen weer terug. Nu slaap ik alweer twee weken op mijn slaapTEQ en de pijn is weer weg. Ik raad slaapTEQ absoluut aan.