image

WINKEL of BEZOEK AAN HUIS

Een slaapTEQ winkel bij jou in de buurt

Wij reserveren minimaal één uur voor jou zodat we ongestoord een optimaal advies kunnen geven. Een slaapTEQ matras gaat 10-15 jaar mee, dat is ca. 35.000 uur dat je lichaam rust gaat vinden en daarom gebruiken wij alleen de beste materialen en technieken. Neem alleen genoegen met een matras dat naar jouw lichaamsprofiel is gemaakt. Maak een vrijblijvende en gratis afspraak: via Calendly, online of telefonisch. *Bent u niet in staat om de winkel te bezoeken dan komen we bij u langs.

Utrecht

Peter Smelik

Peter Smelik is gecertificeerde slaap- en ligadviseur en zijn winkel is gevestigd in Maarssen-dorp. U kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een liganalyse op de ligsimulator. De collectie omvat matrassen, massief houten bedden, luxe boxsprings en aanverwante artikelen.

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag
op afspraak

Set02-017-pin
slaapTEQ Utrecht
Tuinbouwweg 19C
Locatie: Natuur &Gezondheidscentrum
3602 AT Maarssen
Set02-011-phone
Set02-013-mail
Details + Afspraak

Mobiele slaapexperts

Is uw dichtstbijzijnde adviseur te ver weg? Geen probleem! Reserveer nu een afspraak met een van onze mobiele slaapexperts:

Getraind en getest.

Waaraan je de echte expert herkent.

Velen noemen zich al snel specialist of deskundige, maar wat onderscheidt een slaapexpert van een gewone slaapadviseur?

Opleiding, training en praktijkervaring.

slaapTEQ is een hechte samenwerkingspartner van het Instituut voor Slaaponderzoek in Salzburg. Naast de continue interne opleiding voor alle slaapexperts, organiseren wij ook, in nauwe samenwerking met de slaaponderzoekers van het Instituut, externe opleidingsseminars. Alle schlafTEQ slaapexperts zijn gecertificeerd en getest door het Instituut

De directe weg naar de juiste matras: Laat u nu adviseren!

KENNIS+ACTUEEL

Slaap, bed, gezondheid..

Er is bijna geen enkel ander onderzoeksgebied, dat zoveel vragen kan oproepen dan het onderwerp slapen. In ons kennisblog nemen we uitgebreid de tijd om enkele van de kernprincipes over dit thema en aanverwante onderwerpen met u te delen.

Als u vragen heeft over specifieke onderwerpen, dan kunt u deze per e-mail of via het contactformulier aan ons stellen.

Lattenbodem - De teamspeler voor gezond slapen. Van Ilyas Merl
Lattenbodem - De teamspeler voor gezond slapen.

Paradoxaal genoeg wordt de lattenbodem tegenwoordig vaak apart van de matras gekocht. Met het oog op een afgestemde slaapplek is dat niet handig...

Hoe belangrijk is een kwaliteitsmatras eigenlijk? Van Ilyas Merl
Hoe belangrijk is een kwaliteitsmatras eigenlijk?

Pijn in de schouders, rugpijn, armen/benen die in slaap vallen - speelt de matras nu de hoofdrol bij lichamelijke klachten of niet?

Kussengevecht. Wat maakt een goed hoofdkussen uit? Inkijkjes
Kussengevecht. Wat maakt een goed hoofdkussen uit?

Het orthopedisch hoofdkussen, zoals velen het kennen, heeft een opmerkelijke vorm en garandeert een goede hoofdligging tijdens de nachtrust. Maar is het de investering waard?