image

Servicegarantie

Garantie waar je 100% goed van slaapt

Kies je voor slaapTEQ? Dan weet je 100% zeker dat je het juiste matras aanschaft. Met onze 100% servicegarantie pas je je matras namelijk nog tot 6 maanden lang aan. En je komt 10 jaar lang gratis bij ons langs voor een controlemeting. Dat slaapt pas echt lekker. Ontdek onze uitgebreide slaap-lekker-garantie.

Maak een afspraak voor jouw slaapanalyse

Vertrouwen is goed

Weten is beter

Het kopen van een matras is vaak een kwestie van vertrouwen. slaapTEQ gaat verder, en onderbouwt je gevoel met intelligente data uit de ligsimulator. Onze professionele adviseurs zijn allemaal opgeleid door de slaaponderzoekers van het Proschlaf Instituut in het Oostenrijkse Salzburg.

Onze slaap experts hebben zowel kennis van orthopedische probleemgevallen als van matrasmaterialen en de eigenschappen. Daarom kunnen ze voor jou het juiste matras samenstellen.

Nooit meer wakker liggen

100% servicegarantie op je slaapTEQ-matras

  • Gratis omwisselen van steunelementen binnen 6 maanden
  • Gratis ruilen van toplagen binnen 6 maanden
  • Gratis advies aan huis binnen een straal van 50 km van de slaapTEQ vestiging waar je producten hebt gekocht
  • Gratis telefonisch advies van een slaapTEQ adviseur
  • Persoonlijk slaapTEQ online account voor professionele hulplijn
  • 10 jaar lang gratis controlemeting in je slaapTEQ vestiging
Zoals dat in het leven gaat...

Wil je later toch nog iets aanpassen? Bijvoorbeeld vanwege je gewicht, een zwangerschap, een sportblessure of een verandering in je leven? Geen probleem. Ook jaren later kun je nog terecht bij slaapTEQ zodat je op ieder moment kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Onderzoek naar slaapgedrag

Hoe slapen werkt

Wij maken gebruik van de bevindingen van het Proschlaf Instituut in Oostenrijk. Dit Instituut is gespecialiseerd in onderzoeken naar slaapgedrag en is al tientallen jaren actief is op het gebied van slaapwetenschap. Wist je dat in Nederland ongeveer 62 % van de vrouwen slaapproblemen heeft? En dat zo'n 2.000.000 mensen last hebben van rugpijn of nekpijn.

Onderzoek door slaapgedrag

Het Proschlaf Instituut in Salzburg, Oostenrijk, is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van fysiek slaaponderzoek in samenwerking met de Universiteit van Salzburg. Hieruit is het onderzoek LAB for SLEEP & CONSCIOUSNESS RESEARCH voortgekomen. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat matrassen individueel aanpasbaar moeten zijn voor een ideale nachtrust. Op basis van dat onderzoek is slaapTEQ ontwikkeld.

„Mijn lig- en slaapresultaat is met mijn nieuwe matras aanzienlijk verbeterd. Ik kan uw slaapsysteem met een gerust hart aanbevelen.“

Maria L. S.

Maria L. S.

Het advies van uw team was voor mij zeer overtuigend, zowel tijdens het eerste consult als bij de levering. Met name tijdens het eerste consult werd voldoende tijd besteed aan het bepalen van de ligpositie en de liggewoonten en het uitleggen van de functionaliteit en de matrasstructuur. Het kiezen van de juiste matrasconstructie was, vooral voor mij, een wat moeilijke situatie, omdat ik geen duidelijke zijslaper, maar een rugslaper ben. Na uitvoerig overleg, werd een oplossing gevonden die mij in staat stelt om de hardheid van de cruciale plek in de matras zelf te veranderen als mijn ligpositie weer eens voor lange tijd verandert. Ook werd tijdens het afleveringsgesprek de functionaliteit van de matras nogmaals uitgelegd en werd ook praktisch getoond hoe de afzonderlijke elementen (indien nodig) kunnen worden verwisseld. Verder heb ik het als zeer positief ervaren dat er extra inzetstukken voor de ligkussens werden meegeleverd, zodat ook hier aanpassingen gedaan konden worden in verband met o.a. de bovengenoemde zaken.

Het lig- en slaapresultaat is met de nieuwe matras aanzienlijk verbeterd. Ik kan uw slaapsysteem met een gerust hart aanbevelen.

Heeft u vragen over de slaapTEQ Servicegarantie - Neem dan nu contact met ons op.