image

Buitengewoon goed slapen op intelligente technologie

Hoe weten we wat we weten?

Bij ons staat de best mogelijke slaapervaring voorop. Op een slaapTEQ-matras slaap je op intelligent design, waardoor je nacht na nacht heerlijk doorslaapt. Ons design hebben we ontwikkeld op basis van objectief onderzoek, door Instituut voor Slaaponderzoek Proschlaf in Salzburg als onderzoekspartner.

Fysiek slaaponderzoek - Al meer dan 25 jaar sleutelen aan het bed

Als er over een onderwerp honderden meningen de ronde doen - en deze allemaal heel plausibel klinken, hoewel zij elkaar tegenspreken - dan is het duidelijk dat er behoefte is aan een behoorlijke herwaardering en verwerking van de bestaande kennis. Deze gedachte leidde tot de oprichting van het Proschlaf Instituut voor Slaaponderzoek in Salzburg.

Slaaponderzoek op alle niveaus

Naast onderzoek naar verschillende technologieën en methodes voor matrassenbouw, legt het instituut al vele jaren de nadruk op de beste opleiding. Het instituut is dus niet alleen een ontwikkelingspartner voor nieuwe producten en materialen van slaapTEQ, maar ook een opleider en examinator van slaapTEQ-experts. Tijdens intensieve cursussen en bijscholingsprogramma's, doceren deskundigen uit de medische en de onderzoekswereld de grondbeginselen en subtiliteiten van het slapen.

alternate text
Het Instituut voor Slaaponderzoek Proschlaf in het Ärztezentrum Salzburg (AZS)
image

De toekomst van het slapen, gebaseerd op meer dan 25 jaar onderzoek.

We slapen een derde deel van ons leven dus is het absoluut noodzakelijk om het onderwerp serieus en aannemelijk te benaderen. Het Proschlaf Instituut tilt slaaponderzoek, in relatie tot het slaapoppervlak, naar een nieuw niveau. Dat geeft ons een kleine indruk van hoe de toekomst van het slapen eruit kan zien. – Marvin Till, oprichter van slaapTEQ

De Proschlaf Academy - zonder advies zijn ook de beste producten nutteloos

De uitkomsten van het slaaponderzoek zijn baanbrekend en bieden de mogelijkheid om individuele en op behoeften gebaseerde ontwerpen van de slaapruimte te creëren. Daarom heeft het Proschlaf Instituut de mogelijkheid gecreëerd om slaapadviseurs op te leiden en tot slaapexperts te maken. Daarvoor worden, naast gekwalificeerde opleiders van de afdeling slaaponderzoek van het Instituut, ook medisch specialisten en fysiotherapeuten, alsook psychologen van het slaaplaboratorium bij het project betrokken.

Echt ergonomisch advies - zonder verkoop verhaaltjes

In de 'gewone' praktijk is de matrassenhandel vaak ondoorzichtig, of op zijn minst moeilijk te begrijpen. De gemiddelde consument is immers geen expert op het gebied van materialen, of een specialist als het om het lichaam gaat. Juist daarop is het Proschlaf trainingsprogramma gericht. De geteste en gecertificeerde slaapexperts zijn namelijk niet alleen opgeleid met betrekking tot het matras als product, maar zijn ook experts op het gebied van lichamelijke problemen. Dat maakt het mogelijk om de belangrijke informatie uit beide werelden te combineren, d.w.z. de juiste materialen voor de klachten te kiezen.

alternate text
Dr. med. univ. Michael Müller-Thies en slaaponderzoeker Hans L. Malzl

Uw vragen en zorgen zijn belangrijk voor ons. Schrijf ons gewoon waar u mee zit.

Wij antwoorden op werkdagen binnen 24 uur.