image

BUITENGEWOON GOED SLAPEN DOOR INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Meten is weten.

Bij ons streven we naar de ultieme slaapervaring. Met een slaapTEQ-matras rust je op slim ontwerp, waardoor je elke nacht moeiteloos doorslaapt. Onze producten zijn gebaseerd op objectief onderzoek, in samenwerking met het Instituut Proschlaf in Salzburg, Oostenrijk.

Bij ons streven we naar de ultieme slaapervaring. Met een slaapTEQ-matras rust je op slim ontwerp, waardoor je elke nacht moeiteloos doorslaapt. Onze producten zijn gebaseerd op objectief onderzoek, in samenwerking met het Instituut Proschlaf in Salzburg, Oostenrijk

Meer dan 30 jaar slaaponderzoek

Hier worden alle slaapTEQ producten ontwikkeld aan de hand van weten schappelijk slaaponderzoek. Het instituut is de schakel tussen de medisch we tenschappelijke wereld en bedrijven in de industrie.

Het Proschlaf Instituut in Salzburg ontwikkelde de ligsimulator, die de lichaams druk op het matras slim meet. De gegevens worden vervolgens gebruikt om matrassen op maat te maken. Deze zijn precies afgestemd op individuele be hoeften en klachten. Hierdoor kan iedereen optimaal profiteren van een op maat gemaakt matras en kussen.

  • Bevindingen door tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar slaapgedrag
  • Innovaties en technische prestaties op basis van slim slaaponderzoek
  • Speciaal ontwikkelde ligsimulator voor het meten van lichaamsdrukprofielen
  • Op maat gemaakt matras aan de hand van individuele lichaamskenmerken
  • Interne slaapacademie voor het opleiden van gecertificeerde slaapexperts
alternate text
Het Instituut voor Slaaponderzoek Proschlaf in het Ärztezentrum Salzburg (AZS)
image

De toekomst van het slapen.

We slapen een derde van ons leven - daarom is het essentieel om het onderwerp serieus te nemen. Het Proschlaf Instituut tilt slaaponderzoek naar een nieuw niveau. Dit geeft ons een glimp van hoe de toekomst van slaap eruit zou kunnen zien. - Marvin Till, oprichter van slaapTEQ

De Proschlaf Academy - zonder advies zijn ook de beste producten nutteloos

De uitkomsten van het slaaponderzoek zijn baanbrekend en bieden de mogelijkheid om individuele en op behoeften gebaseerde ontwerpen van de slaapruimte te creëren. Daarom heeft het Proschlaf Instituut de mogelijkheid gecreëerd om slaapadviseurs op te leiden en tot slaapexperts te maken. Daarvoor worden, naast gekwalificeerde opleiders van de afdeling slaaponderzoek van het Instituut, ook medisch specialisten en fysiotherapeuten, alsook psychologen van het slaaplaboratorium bij het project betrokken.

Echt ergonomisch advies - zonder verkoop verhaaltjes

In de 'gewone' praktijk is de matrassenhandel vaak ondoorzichtig, of op zijn minst moeilijk te begrijpen. De gemiddelde consument is immers geen expert op het gebied van materialen, of een specialist als het om het lichaam gaat. Juist daarop is het Proschlaf trainingsprogramma gericht. De geteste en gecertificeerde slaapexperts zijn namelijk niet alleen opgeleid met betrekking tot het matras als product, maar zijn ook experts op het gebied van lichamelijke problemen. Dat maakt het mogelijk om de belangrijke informatie uit beide werelden te combineren, d.w.z. de juiste materialen voor de klachten te kiezen.

alternate text
Dr. med. univ. Michael Müller-Thies en slaaponderzoeker Hans L. Malzl

Uw vragen en zorgen zijn belangrijk voor ons. Schrijf ons gewoon waar u mee zit.

Wij antwoorden op werkdagen binnen 24 uur.