ERGONOMISCH EN OP MAAT GEMAAKT

Het geheim van een goede nachtrust.

Een goed matras is essentieel om uitgerust wakker te worden.

Bij slaapTEQ kun je jouw matras afstemmen op jouw lichaam en aan de hand van jouw wensen en behoeften. Het matras wordt direct op maat gemaakt in een van onze winkels door middel van een uniek meetsysteem, een geavanceerde ligsimulator.

LEVEL 24 MATRAS

Gepersonaliseerd matras. Voor ultiem slaapcomfort.

Aan de hand van de analyse van de ligsimulator worden matrassen aangepast aan ieders unieke lichaamsbouw en individuele klachten. Het Level 24 matras is opgedeeld in 24 zones. Iedere zone krijgt een andere hardheid, die perfect past bij dat deel van jouw lichaam. Nadat de zones zijn bepaald, brengen we verschillende toplagen aan. Deze lagen kiezen we samen op basis van jouw wensen en slaapgewoonten. We maken daarbij gebruik van een combinatie van hoogwaardig materiaal (natuurlatex, visco, koudschuim en gelschuim).

ONZE DRIE PIJLERS

Ervaring. Technologie. 100% garantie.

Je hebt een goede nachtrust nodig, dat weet jij. Hoe? Dat weten wij, en meten wij. Zo krijg jij jouw persoonlijke, intelligent samengesteld matras van slaapTEQ.

Gediplomeerde slaapexperts
Gediplomeerde slaapexperts

Alle slaapexperts van slaapTEQ zijn opgeleid en hebben een diploma gehaald aan het Proschlaf Insituut in Salzburg, Oostenrijk, onder begeleiding van slaaponderzoekers, artsen en therapeuten.

Slimme ligsimulator: voor objectieve resultaten
Slimme ligsimulator: voor objectieve resultaten

Ieder lichaam is anders. De ligsimulator analyseert het lichaam en meet de druk op het matras. Hierdoor kun je jouw matras aanpassen aan jouw lichaamsprofiel en wensen en behoeften.

100% servicegarantie, altijd inclusief
100% servicegarantie, altijd inclusief
  • Gratis aanpassingen tot 6 maanden na aankoop
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Persoonlijk online account voor al je vragen
  • Gratis advies van jouw persoonlijk slaapadviseur

De intelligente basis van je matras

Op basis van een liganalyse

De basis van al onze slaapTEQ-matrassen is onze liganalyse. Geen twee lichamen zijn hetzelfde, dus matrassen zouden dat ook niet moeten zijn. Door jouw verhaal en onze metingen ontwikkelen we samen jouw slaapTEQ. Zodat jij heerlijk kan slapen en fit aan je dag kan beginnen.

De liganalyse bieden we je graag kosteloos aan. Je bent daarna helemaal vrij om te kiezen wat je met de resultaten doet.

Lekker-slaap-garantie

Gegarandeerd goede service

Een matras aanschaffen is niet eenvoudig. Want hoe ligt het matras na één nacht, of na een maand? Wij zorgen er voor dat je slaapTEQ helemaal bij jou past. Lig je toch niet helemaal lekker? Dan komen we bij je thuis om je matras nog verder te finetunen.

Even in het kort:

  • Gratis aanpassingen tot 6 maanden na aankoop
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Gratis advies aan huis van jouw lokale slaapexpert
  • Gratis telefonisch advies van een slaapTEQ-expert
  • Persoonlijk slaapTEQ online account voor al je vragen
  • Gratis controlemeting binnen 10 jaar

Dromen van onafhankelijkheid

Realiseer uw droom en word eigen baas

Word onderdeel van het succesverhaal van slaapTEQ en profiteer van een innovatieve merkomgeving met een groot groeipotentieel. Maak vandaag nog gratis kennis met het slaapTEQ franchisesysteem.

Op zoek naar een goede nachtrust? Boek een gratis liganalyse

Utrecht Utrecht

slaapTEQ slaapexpert

Peter Smelik

Vragen? We helpen je graag.

Wij beantwoorden je vraag binnen 24 uur.