image

ERVARING VAN ONZE KLANTEN

Wat klanten zeggen over slaapTEQ

Het contact met onze klanten houdt niet op na de aankoop. Wij begeleiden je de komende jaren. Daarom zijn jouw ervaringen voor ons zo belangrijk.

„Deze matrassen en kussens behoren tot de meest verstandige investering die ik de afgelopen 20 jaar heb gedaan.“

Elfriede H.

Elfriede H.

Sinds we de matrassen en kussens van het Ergonomisch Ligcentrum hebben slapen we allebei als een roos. Het advies dat we vooraf kregen was erg goed en het feit dat de adviseur vervolgens na een paar weken informeerde naar onze ervaringen, gaf blijk van een uitzonderlijk goede klantenservice. Dat vind je zelden zo. Mijn man stond vroeger 's morgens altijd uitgeput op en voelde zich niet uitgerust.... dat is nu voorbij. Hij staat voortaan verfrist en uitgerust op. Mijn armen vielen 's nachts steeds in slaap, vooral mijn rechterarm, waardoor ik wakker werd en oefeningen moest doen om de tintelingen te stoppen. Dan kon ik weer verder slapen. Bovendien had ik kort na het opstaan altijd een stijf gevoel in mijn lendenstreek, waardoor ik na het tandenpoetsen heel moeilijk overeind kon komen.

Dat is nu allemaal weg. Ik slaap goed, zonder tintelingen in de armen en sta 's ochtends op zonder een stijve onderrug. Heerlijk! Deze matrassen en kussens behoren tot de meest verstandige investering die ik de afgelopen 20 jaar heb gedaan. Ik werd me van het bestaan ervan bewust, door een folder die ik aantrof in het sanatorium van Bad-Vigaun.

Hartelijk dank en vriendelijke groeten

„Ik ben blij dat ik bij slaapTEQ terecht ben gekomen en dat ik eindelijk een matras heb waarop ik heerlijk slaap.“

Ernst

Ernst

Ernst over zijn slaapTEQ: Ik ben blij dat ik bij slaapTEQ terecht ben gekomen en dat ik eindelijk een matras heb waarop ik heerlijk slaap. De spanning in mijn nek is verdwenen. Ik moest kort geleden zes weken op een ander matras slapen en mijn oude klachten kwamen weer terug. Nu slaap ik alweer twee weken op mijn slaapTEQ en de pijn is weer weg. Ik raad slaapTEQ absoluut aan.

„Samenvattend kan worden gesteld dat het contact met het Ergonomisch Ligcentrum de kwaliteit van mijn slaap positief heeft veranderd.“

Dr. Thomas B.

Dr. Thomas B.

Het maken van een telefonische afspraak gebeurde op vriendelijke wijze, bekwaam en zeer snel. De uitleg ter plaatse was duidelijk en het computergestuurd creëren van de ideale matras gebeurde snel en vakkundig. De gratis en vrijblijvende meting was geweldig. Van de prijzen voor de kussens en de matras ben ik zeker niet geschrokken. Ze vallen naar mijn mening binnen redelijke grenzen.

De eerste paar nachten op het nieuwe bed brachten nog niet het gewenste resultaat. Pas na drie dagen had ik de juiste positie gevonden. Omdat het kussen nu de juiste hoogte heeft, is de regelmatige pijn in de schouder volledig verdwenen en sindsdien is ook de ochtendspanning in de wervelkolom gestopt. Het incidentele snurken is niet verdwenen, maar wel merkbaar verminderd. "Samenvattend kan worden gesteld dat het contact met het Ergonomisch Ligcentrum de kwaliteit van mijn slaap positief heeft veranderd."

„De adviseur van het Ligcentrum was zeer bekwaam, erg vriendelijk en legde me alles uit wat ik over de kwaliteit van slapen moest of wilde weten.“

Petra I.

Petra I.

... Wat ik buitengewoon interessant vond, was dat het proefliggen onder meer werd getest en geëvalueerd met behulp van een Ligsimulator. Dus niet gewoon even op een matras gaan liggen, zoals dat in diverse winkels gaat, waarna je geacht wordt om meteen te beslissen... Dat werkte bij mij niet.

De adviseur van het Ligcentrum was zeer bekwaam, erg vriendelijk en legde me alles uit wat ik over de kwaliteit van slapen moest of wilde weten. Zelfs bij de aflevering kon ik nog even proefliggen en werd een kleine correctie aangebracht. Na een paar weken informeerde een adviseur of alles naar tevredenheid was. Dat is wat je noemt 'gewenste zorg'.

Ik ben blij dat ik eindelijk een matras en een kussen heb gevonden die speciaal zijn aangepast aan mijn lichaam. Ik voel me erg comfortabel op mijn huidige matras en heb nog nooit zo'n comfortabel kussen gehad, mijn armen tintelen niet meer en de spanning in mijn nek is enorm afgenomen. Wat ik ook fijn vind aan dit systeem, is dat je de steun- elementen op elk moment kunt uitwisselen, afhankelijk van wat mijn lichaam op dat moment nodig heeft. Hartelijk dank

„Mijn armen tintelen niet meer, de spanning in de nek is ook veel minder. Ik zal dit product zeker nog een keer kopen. Niet goedkoop, maar voor vergelijkbare matrassen betaal je bij een beddenzaak net zoveel, of misschien wel meer.“

Kurt G.

Kurt G.

Wij zijn zeer tevreden over de matras. Het is altijd weer een plezier om te gaan slapen. Sinds we de nieuwe matras hebben, staat mijn vrouw ook nog maar max. 1x per nacht op, in tegenstelling tot vroeger, toen dat 5x was.

Advies: 1A

Mijn armen tintelen niet meer, de spanning in de nek is ook veel minder. Ik zal dit product zeker nog een keer kopen. Niet goedkoop, maar voor vergelijkbare matrassen betaal je bij een beddenzaak net zoveel, of misschien wel meer. We zijn op alle punten zeer tevreden.

„Mijn lig- en slaapresultaat is met mijn nieuwe matras aanzienlijk verbeterd. Ik kan uw slaapsysteem met een gerust hart aanbevelen.“

Maria L. S.

Maria L. S.

Het advies van uw team was voor mij zeer overtuigend, zowel tijdens het eerste consult als bij de levering. Met name tijdens het eerste consult werd voldoende tijd besteed aan het bepalen van de ligpositie en de liggewoonten en het uitleggen van de functionaliteit en de matrasstructuur. Het kiezen van de juiste matrasconstructie was, vooral voor mij, een wat moeilijke situatie, omdat ik geen duidelijke zijslaper, maar een rugslaper ben. Na uitvoerig overleg, werd een oplossing gevonden die mij in staat stelt om de hardheid van de cruciale plek in de matras zelf te veranderen als mijn ligpositie weer eens voor lange tijd verandert. Ook werd tijdens het afleveringsgesprek de functionaliteit van de matras nogmaals uitgelegd en werd ook praktisch getoond hoe de afzonderlijke elementen (indien nodig) kunnen worden verwisseld. Verder heb ik het als zeer positief ervaren dat er extra inzetstukken voor de ligkussens werden meegeleverd, zodat ook hier aanpassingen gedaan konden worden in verband met o.a. de bovengenoemde zaken.

Het lig- en slaapresultaat is met de nieuwe matras aanzienlijk verbeterd. Ik kan uw slaapsysteem met een gerust hart aanbevelen.


Iteresse in een vrijblijvende liganalyse? :Boek nu je afspraak

KENNIS+ACTUEEL

Slaap, bed, gezondheid.

Er is bijna geen enkel ander onderzoeksgebied, dat zoveel vragen kan oproepen dan het onderwerp slapen. In ons kennisblog nemen we uitgebreid de tijd om enkele van de kernprincipes over dit thema en aanverwante onderwerpen met u te delen.

Als u vragen heeft over specifieke onderwerpen, dan kunt u deze per e-mail of via het contactformulier aan ons stellen.

Lattenbodem - De teamspeler voor gezond slapen. Van Ilyas Merl
Lattenbodem - De teamspeler voor gezond slapen.

Paradoxaal genoeg wordt de lattenbodem tegenwoordig vaak apart van de matras gekocht. Met het oog op een afgestemde slaapplek is dat niet handig...

Hoe belangrijk is een kwaliteitsmatras eigenlijk? Van Ilyas Merl
Hoe belangrijk is een kwaliteitsmatras eigenlijk?

Pijn in de schouders, rugpijn, armen/benen die in slaap vallen - speelt de matras nu de hoofdrol bij lichamelijke klachten of niet?

Kussengevecht. Wat maakt een goed hoofdkussen uit? Inkijkjes
Kussengevecht. Wat maakt een goed hoofdkussen uit?

Het orthopedisch hoofdkussen, zoals velen het kennen, heeft een opmerkelijke vorm en garandeert een goede hoofdligging tijdens de nachtrust. Maar is het de investering waard?

Een afspraak voor een adviesgesprek levert veel meer op dan het bekijken van websites.