Uw slaapexpert in

Utrecht

Peter Smelik is gecertificeerde slaap- en ligadviseur en zijn winkel is gevestigd in Maarssen-dorp. U kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een liganalyse op de ligsimulator. De collectie omvat matrassen, massief houten bedden, luxe boxsprings en aanverwante artikelen.

Utrecht

slaapTEQ slaapexpert

Peter Smelik en zijn team helpen mensen bij het vinden van de juiste matras. Aangezien de keuze bijna eindeloos lijkt en er veel meningen zijn over de juiste slaaphouding/materiaal/bedtype, is het voor hem bijzonder belangrijk om het onderwerp matrassen realistisch te benaderen. Daarbij hecht hij veel waarde aan gedegen advies en een zorgvuldige keuze van de juiste materialen (EMC-koudschuim, natuurlatex, visco- of gelschuim, pocketvering, enz.) Er kunnen wat dat betreft heel verschillende combinaties mogelijk zijn, afhankelijk van de betreffende persoon.


Een uitweg uit de matrasjungle – met de Ligsimulator op weg naar de optimale matras

Met de Ligsimulator is ook in Utrecht een meetsysteem beschikbaar, dat het mogelijk maakt om de voorwaarden voor een goede nachtrust te bepalen door de ligdruk te meten. Aangezien het gebruikelijk 'proefliggen' zeker niet de beste manier is om een matras te kopen, is een meting op de Ligsimulator een unieke kans om de matras te kopen die bij uw lichaam past, voordat u er een aantal nachten op heeft geslapen. Mocht, ondanks alles, het lichaam - bijv. door gewichtsverlies of -toename - veranderen, dan kan de matras op elk moment achteraf worden aangepast.

Utrecht Contact
Set02-017-pin
slaapTEQ Utrecht
Tuinbouwweg 19C
Locatie: Natuur &Gezondheidscentrum
3602 AT Maarssen
Set02-011-phone
Set02-013-mail
OPENINGSTIJDEN
Maandag tot en met zaterdag
op afspraak
Nu afspraak online boeken

Maak nu een afspraak voor een analyse via: 0654 77 24 50

Schrijft u ons!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u zich het beste hier melden

Andere vestigingen:

Duitsland: Augsburg /Berlin / Dortmund / Düsseldorf / Essen / Freising / Hamburg / Köln / Landshut / München / Münster / Passau / Regensburg / Rosenheim / Stuttgart

Oosenrijk: Graz / Haslach / Innsbruck / Klagenfurt / Linz / Salzburg / St. Pölten / Waldviertel / Wels / Wien /

Zwitserland: Basel / Winterthur / Zürich / St. Gallen