Play icon Schlaf TEQ Peter Smelik over individuele matrassen

Ongekende mogelijkheden voor een ongekende nachtrust

slaapTEQ-matrassen die bij jou passen

slaapTEQ gaat verder dan alles wat je kunt bedenken bij ‘een matras op maat’. Je denkt bij ‘op maat’ misschien aan de omvang van je matras. Handig voor lange benen. Of een aangepaste matrasdikte. Tot nu. Want nu ontdek je slaapTEQ. Jouw slaapTEQ brengt intelligentie, kwaliteit en design samen tot een matras dat helemaal bij jou past.

Gepersonaliseerd betekent écht helemaal op maat gemaakt voor jou. Je matras bestaat uit 24 zones die stuk voor stuk intelligent aangepast zijn. Je hoofd, schouders, nek, rug, taille en benen hebben allemaal net iets anders nodig. En dus maken wij je matras op de centimeter perfect voor jou. Geen massaproductie en geen beperkte keuze. Dat is slaapTEQ. Je slaapTEQ-matras is ook nog eens duurzaam, want tijdens de lange levensduur is deze op ieder moment aan te passen. Je kunt altijd genieten van een perfect matras en een goede nachtrust. Kan jij lekker met een gerust hart slapen.

Wij maken je dromen waar met een persoonlijk slaapTEQ-matras. Want niets zo persoonlijk als je dromen.

Intelligent ontwerp

Het level 24-matras

Je slaapTEQ-matras is opgedeeld in 24 zones. Iedere zone krijgt een andere hardheid, die perfect bij dat deel van je lijf past. Die hardheden kiezen we uit op basis van de liganalyse. Over deze laag komen verschillende toplagen, die we samen uitkiezen op basis van jouw wensen en je slaapgewoonten. Zo weet je zeker dat je het allerbeste matras hebt. Je voelt je met een slaapTEQ ‘s morgens perfect uitgerust. Want niets is zo belangrijk voor een goede dag, als een goede nacht.

Je kunt je nachtrust nog verder finetunen met een bijpassende boxspring of matchende lattenbodem.

Woelen, zweten of draaien is verleden tijd

Op een slaapTEQ-matras slaap je altijd rustig

De toplaag van je slaapTEQ sluit helemaal aan bij wat jij nodig hebt. We hebben koudschuim, natuurlatex, visco-elastisch schuim, pocketvering en combinaties van deze materialen. Zo maken we jouw perfect persoonlijke matras af. We doen dit vanuit de vraag: wat past bij jou? Misschien slaap je wel erg onrustig. Of wordt je gauw wakker van de kou. Of zweet je juist veel ‘s nachts. Voor ieder slaapprobleem hebben we de oplossing die bij jou past.

Je slaapTEQ-matras is leverbaar in alle denkbare maten en vormen. Je hele eigen maat bedenken? Het kan. Slapen in een ovaal bed? Niets is ons te gek. Gewoon een standaard maat kiezen? Kan ook. Je kiest uit 11 matrasmodellen. En vanaf € 725 heb jij al je eigen slaapTEQ-matras.

Je maakt je droombed helemaal mooi af met een design-boxspring of een verstelbare luxe lattenbodem en houten designbed dat helemaal bij je slaapTEQ-matras past

Start met slaapTEQ. Slaap oneindig goed.Boek mijn liganalyse

Je slaapTEQ is perfect voor jou. Beloofd.

Toch een beetje aanpassen? Dat kan altijd.

Je slaapTEQ maken we persoonlijk voor jou. Voor én na de aankoop. Ook na de aankoop van je slaapTEQ-matras zijn we er voor je om je nachtrust perfect te krijgen. Zo komen we tot een half jaar na aankoop van je matras bij je thuis om je matras aan te passen, voor als het toch nog niet helemaal goed slaapt. De modules zijn niet aan elkaar gelijmd, en kunnen dus altijd aangepast worden. Mocht je na een paar jaar dus toch een beetje anders willen liggen, dan kunnen we dat regelen. Zo kun je met slaapTEQ nooit de verkeerde keuze voor een matras maken, omdat je keuze altijd aan te passen is. Beloofd.

Meer details:

Wij maken het bed van je dromen voor je. Letterlijk. We kennen geen grenzen aan hoe je bed er uit kan zien. Je eigen bedachte maat of speciale afmetingen? Geen probleem. Een speciale vorm, zoals afgesneden hoeken of ovale vormen? Doen we voor je. Een standaard maat? Je slaapTEQ-matras is verkrijgbaar in de standaardafmetingen 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200.

Wij bieden matrashoezen aan in verschillende varianten. Naast de klassieke materialen, kunnen ook TENCEL en biologisch katoen worden gebruikt. Ook de confectievorm kan helemaal aangepast worden. Want waarom zou je voor confectie gaan, als je ook een haute-couture-bed kan hebben? De hoezen zijn wasbaar en makkelijk in gebruik.

Een slaapplek is natuurlijk pas compleet als ook de lattenbodem en het hoofdkussen bij het matras passen. De liganalyse helpt je met het vinden van het perfecte kussen. Naast het individueel afgestemde hoofdkussen, kun je je slaapTEQ persoonlijk afmaken met verschillende lattenbodems: niet-verstelbaar, met verstelbaar hoofd- en voeteneinde, gemotoriseerde lattenbodems, verende en niet-verende lattenbodems.

Er bestaat niet zoiets als een “goed” materiaal voor een matras, er bestaat alleen zoiets als “een goede combinatie” van materialen. Daarom bestaat je slaapTEQ uit combinaties van verschillende sterktes en materialen. We gebruiken onder andere koudschuim, natuurlatex, gelschuim, viscoschuim en kokos voor het matras dat helemaal bij jou past.

Veelgestelde vragen:

De prijs hangt af van het materiaal, zoals natuurlatex, Visco-elastisch schuim, pocketvering en EMC-koudschuim, de grootte van het matras en de instelmogelijkheden. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen kost een slaapTEQ-matras tussen de € 725,- en € 1800,- voor een standaard formaat van 90x200 cm. We kunnen maatwerk leveren in de matrasdikte, speciale afmetingen en afwijkende materiaalsamenstellingen. Dit heeft invloed op de totaalprijs. Tijdens de vrijblijvende intake vertellen we je open over de kosten per mogelijkheid. Kom dus gerust langs

En met onze garanties slaap je extra goed.

Met onze service-garantie zorgen wij ervoor dat je nieuwe slaapTEQ matras 100% bij jou past. En stel je bent over een paar jaar zwaarder of juist lichter geworden, heb je meer of minder klachten, dan passen we jouw slaapTEQ matras aan. Hierdoor kun je vele jaren optimaal genieten van een optimale nachtrust en herstel. Dat is DUURZAAMHEID in hoofdletters.

Mooi, die website. Maar onze matrassen zijn nog mooier in het echt.

Kopje koffie en een kijkje nemen? Boek een gratis afspraak.