image

Stevig en flexibel

Haal meer uit je matras met een slaapTEQ lattenbodem

Stevig slapen en flexibel je dag doorlopen. Dat begint met een stevige en flexibele lattenbodem onder je SlaapTEQ-matras. Voor de meest persoonlijke slaapervaring kies je voor een lattenbodem die helemaal bij jouw persoonlijk gemodelleerde matras past. Anders dan een gewone lattenbodem, volgt een slaapTEQ-lattenbodem de werking van je matras.

02 Play

De lattenbodem

Een belangrijk onderdeel van een gepersonaliseerd slaapsysteem.

Uw gecertificeerde slaapexperts stemmen tijdens de gratis liganalyse uw toekomstige matras optimaal af op uw lichaam. Daarna zal het matras uw lichaam perfect ondersteunen en altijd op de juiste plaatsen zorgen voor de correcte tegendruk. De lattenbodem mag dit niet in de weg staan en moet dus aan bepaalde eisen voldoen.

Voordelen van een slaapTEQ-lattenbodem

Een slaapTEQ-matras en -lattenbodem werken samen. Het matras zit dicht op je lichaam en is flexibel. Je matras vangt de meeste druk van je lichaam op, waarbij de lattenbodem jouw matras precies ondersteunt. Maar, een lattenbodem die helemaal bij jou past helpt daarbij.

Je SlaapTEQ-lattenbodem heeft:
  • Gelijkmatige drukverdeling - Omdat je iedere nacht beweegt.
  • Goede afwerking - Wel zo handig tegen slijtage.
  • Orthopedisch ligprincipe - Goed voor je rug, goed voor je nachtrust.

Voor een persoonlijke lattenbodem hebben we persoonlijk gezegd een hele hoop keuzes. We hebben lattenbodems met of zonder verstelbaar hoofd- en voeteneind, en gemotoriseerde, metaalvrije en verende lattenbodems.

Tip: Neem een foto van je lattenbodem mee naar je afspraak bij slaapTEQ. Wie weet voldoet hij nog en kun je hem blijven gebruiken. In principe wordt aanbevolen om een lattenbodem na 10 tot 15 jaar te vervangen, afhankelijk van het constructietype en je lichaamsgewicht.

Fysiotherapeut Ilyas Merl, oprichter van slaapTEQ:

“Lattenbodems zijn niet goed of slecht. Ze passen of ze passen niet. Dat is precies waar slaapTEQ om de hoek komt kijken. We kijken naar individuele behoeften en creëren een totaalsysteem bestaande uit lattenbodem, hoofdkussen en matras, volledig aangepast aan het lichaam. Alles komt dus samen tot één geheel en er zijn geen excuses meer voor een ochtendhumeur.”

„Mijn lig- en slaapresultaat is met mijn nieuwe matras aanzienlijk verbeterd. Ik kan uw slaapsysteem met een gerust hart aanbevelen.“

Maria L. S.

Maria L. S.

Het advies van uw team was voor mij zeer overtuigend, zowel tijdens het eerste consult als bij de levering. Met name tijdens het eerste consult werd voldoende tijd besteed aan het bepalen van de ligpositie en de liggewoonten en het uitleggen van de functionaliteit en de matrasstructuur. Het kiezen van de juiste matrasconstructie was, vooral voor mij, een wat moeilijke situatie, omdat ik geen duidelijke zijslaper, maar een rugslaper ben. Na uitvoerig overleg, werd een oplossing gevonden die mij in staat stelt om de hardheid van de cruciale plek in de matras zelf te veranderen als mijn ligpositie weer eens voor lange tijd verandert. Ook werd tijdens het afleveringsgesprek de functionaliteit van de matras nogmaals uitgelegd en werd ook praktisch getoond hoe de afzonderlijke elementen (indien nodig) kunnen worden verwisseld. Verder heb ik het als zeer positief ervaren dat er extra inzetstukken voor de ligkussens werden meegeleverd, zodat ook hier aanpassingen gedaan konden worden in verband met o.a. de bovengenoemde zaken.

Het lig- en slaapresultaat is met de nieuwe matras aanzienlijk verbeterd. Ik kan uw slaapsysteem met een gerust hart aanbevelen.