UW SLAAPEXPERT IN

Aken

Ingo Labudda is gecertificeerde slaap- en ligadviseur in Aken. In het Ergonomics Ligcentrum in Aken voert hij met zijn team liganalyses uit op de ligsimulator. Zo ontstaan ​​individuele matrassen die zijn aangepast aan het lichaam en zijn behoeften.

Aken

schlafTEQ Slaapexpert

Ingo Labudda en zijn team helpen mensen bij het vinden van de juiste matras. Aangezien de keuze bijna eindeloos lijkt en er veel meningen zijn over de juiste slaaphouding/materiaal/bedtype, is het voor hem bijzonder belangrijk om het onderwerp matrassen realistisch te benaderen. Daarbij hecht hij veel waarde aan gedegen advies en een zorgvuldige keuze van de juiste materialen (EMC-koudschuim, natuurlatex, visco- of gelschuim, pocketvering, enz.) Er kunnen wat dat betreft heel verschillende combinaties mogelijk zijn, afhankelijk van de betreffende persoon.


Een uitweg uit de matrasjungle – met de Ligsimulator op weg naar de optimale matras

Met de Ligsimulator is ook in Aken een meetsysteem beschikbaar, dat het mogelijk maakt om de voorwaarden voor een goede nachtrust te bepalen door de ligdruk te meten. Aangezien het gebruikelijk 'proefliggen' zeker niet de beste manier is om een matras te kopen, is een meting op de Ligsimulator een unieke kans om de matras te kopen die bij uw lichaam past, voordat u er een aantal nachten op heeft geslapen. Mocht, ondanks alles, het lichaam - bijv. door gewichtsverlies of -toename - veranderen, dan kan de matras op elk moment achteraf worden aangepast.

Aken Contact
Set02-017-pin
schlafTEQ Aachen
Heinzenstraße 5
52062 Aachen
Set02-011-phone
Set02-013-mail
OPENINGSTIJDEN
Maandag tot en met zaterdag
op afspraak (consultatie in het duits)

Whats App: +49 1520 97 51 006

Parkeren:
APAG Parkhaus Couvenstraße
Couvenstraße 6
52062 Aken
Duitsland
Nu afspraak online boeken

Schreiben Sie uns:

Am besten Sie übermitteln uns einfach hier Ihre Fragen und Anliegen: