Mooi op maat

Slaap op een unieke slaapTEQ-boxspring

Met slaapTEQ slaap je helemaal naar jouw smaak. Onze intelligent ontworpen matrassen combineer je met een bijpassende designboxspring voor je perfect persoonlijke nachtrust. Je kiest uit kleuren, stoffen en maten die helemaal bij jouw stijl passen. Rust en luxe vullen je slaapkamer met een bed van slaapTEQ. Wij helpen je met het kiezen van het juiste bed door een persoonlijke, intelligente analyse van hoe jij het beste ligt. Met behulp van de ligsimulator wordt de ideale opbouw van het ligoppervlak en je boxspringcombinatie bepaald. Zo weet je zeker dat je goed slaapt.

De ene boxspring is de andere niet

Je wilt dat je bed er stijlvol uitziet en goed in jouw interieur past. Dat snappen we als geen ander. Onze boxsprings zijn niet alleen mooi, maar ook ontwikkelt om helemaal persoonlijk bij jou te passen. Zo gaan wij verder dan andere boxsprings. We kiezen je boxspring op basis van:

  • De perfecte zithoogte
  • Lichamelijke voorkeuren, zoals lighouding en slaapgedrag
  • Lengte, gewicht en lichaamsverhoudingen
  • Lichaamsspecifieke problemen, zoals rugklachten en tussenwervelschrijfproblemen
alternate text
Buitengewoon slapen op een buitengewoon bed. Dat is slaapTEQ.

Advies over je nieuwe boxspring?Maak een vrijblijvende afspraak

ONZE SLAAPEXPERTS ZIJN OOK TELEFONISCH VOOR EEN ADVIES BESCHIKBAAR.

Veelgestelde vragen over boxsprings

De klassieke boxspring bestaat uit 3 elementen: de box, een pocketverenmatras en een aparte topper. Een slaapTEQ-boxspring gaat verder dan dat. Ieder element van je boxspring kun je persoonlijk maken. De boxspring is zo ontworpen dat alle elementen gemakkelijk aangepast en verwisseld kunnen worden. Dat is handig als er iets in je leven verandert wat effect heeft op je nachtrust.

De prijs van een individuele boxspring afhankelijk van hoe deze is samengesteld. Over het algemeen begint de prijs voor een volledig gepersonaliseerde boxspring bij € 3500 inclusief slaapTEQ matrassen. De meeste bedden (afmeting 180x200) kosten € 4800.

Je kunt je slaapTEQ-boxspring in verschillende afmetingen en hoogtes laten maken. Bij een standaard tweepersoons bed van 180x200 komt er nog 15 cm in de lengte bij. Je bed is dan 215 centimeter lang. De breedte is afhankelijk van het hoofdeinde dat je kiest. Soms is de breedte gelijk aan de breedte van de matrassen, maar meestal is je bed net wat groter aan beide kanten. In de winkel kun je precies zien hoe groot je bed wordt.

Jazeker. Wij zorgen voor levering aan huis én we monteren je nieuwe slaapTEQ boxspringbed. Ook kunnen wij je oude matrassen, bedden en bedsystemen voor je afvoeren. Wel zo makkelijk.

Wij bieden 100% zekerheid dat je het juiste matras aanschaft. Deze garantie krijg je nergens anders. Al onze matrassen worden geleverd met onze 100% servicegarantie. Zo passen we je matras tot 6 maanden na aankoop gratis voor je aan, gewoon, bij je thuis. En krijg je 10 jaar lang een controle meting.

Lees meer over onze garantie

Meer weten?Bel ons gerust

Een ontwerp? Foutweergave

Onze persoonlijke keuzes

Hoofdeinde Vienna
Hoofdeinde Salzburg
Hoofdeinde Linz
Hoofdeinde Innsbruck
Hoofdeinde Graz
Hoofdeinde Graz

KENNIS+ACTUEEL

Feitjes over jouw nachtrust

Slaaponderzoek is allesbehalve slaapverwekkend. In onze kennisblogs vertellen we je graag meer over de laatste feiten en wetenschappelijke inzichten rondom slaap. Meer weten over een slaapgerelateerd onderwerp? Stuur je vraag in via ons contactformulier en wie weet gaat onze volgende blog over jouw onderwerp!

Kussengevecht. Wat maakt een goed hoofdkussen uit? Inkijkjes
Kussengevecht. Wat maakt een goed hoofdkussen uit?

Het orthopedisch hoofdkussen, zoals velen het kennen, heeft een opmerkelijke vorm en garandeert een goede hoofdligging tijdens de nachtrust. Maar is het de investering waard?

Tussenwervelschijf- probleem: waarom is de matras belangrijk? Wervelkolom
Tussenwervelschijf- probleem: waarom is de matras belangrijk?

Volgens het RIVM, hebben circa 2,4 miljoen volwassen Nederlanders chronische lage rugklachten. Vaak zijn problemen van de tussenwervelschijven de oorzaak van deze vaak zeer pijnlijke klachten...

Welk bedrag is zinvol om te investeren in een matras? Van Marvin Till
Welk bedrag is zinvol om te investeren in een matras?

Matraskopers worstelen vaak met de vraag welke financiële investering zinvol is. Geen wonder, als in bijna alle prijscategorieën hetzelfde beloofd wordt...

Hoe belangrijk is een kwaliteitsmatras eigenlijk? Van Ilyas Merl
Hoe belangrijk is een kwaliteitsmatras eigenlijk?

Pijn in de schouders, rugpijn, armen/benen die in slaap vallen - speelt de matras nu de hoofdrol bij lichamelijke klachten of niet?