TIPS+KENNIS

Slapen-Bed-Gezondheid

Er is bijna geen enkel ander onderwerp dat zoveel vragen kan oproepen dan het onderwerp slapen. In ons kennisblog nemen we uitgebreid de tijd om enkele van de kernprincipes over dit thema en aanverwante onderwerpen met u te delen.

Van Gordon Hengst

Gezonder leven in het nieuwe jaar en hoe een matras daarbij kan helpen

Het nieuwe jaar is alweer twee maanden oud en zoals elk jaar rijst de vraag: wat blijft er over van de goede voornemens?

Van Dirk Harmssen

Wat heb ik allemaal nodig voor een goed bed?

Op de eerste plaats is de definitie van een goed bed iets dat iedereen voor zichzelf moet uitmaken; dat is dus heel individueel. Ook is er geen algemeen antwoord op de vraag wat een goed bed is.

Van Ilyas Merl

Hoe belangrijk is een kwaliteitsmatras eigenlijk?

Pijn in de schouders, rugpijn, armen/benen die in slaap vallen - speelt de matras nu de hoofdrol bij lichamelijke klachten of niet?

Van Marvin Till

Welk bedrag is zinvol om te investeren in een matras?

Matraskopers worstelen vaak met de vraag welke financiële investering zinvol is. Geen wonder, als in bijna alle prijscategorieën hetzelfde beloofd wordt...

Inkijkjes

Kussengevecht. Wat maakt een goed hoofdkussen uit?

Het orthopedisch hoofdkussen, zoals velen het kennen, heeft een opmerkelijke vorm en garandeert een goede hoofdligging tijdens de nachtrust. Maar is het de investering waard?

Themagerelateerde vragen?U vraagtwij antwoorden