image
TIPS+KENNIS

Vraag en antwoord

Matras

De ideale matras voor gewichtsveranderingen

Stress, dieetveranderingen, chronische ziekten of zwangerschap zijn slechts enkele factoren die ons lichaamsgewicht kunnen beïnvloeden. Wanneer uw postuur verandert, moet uw slaapoppervlak zich ook aanpassen aan deze nieuwe omstandigheden. Aangezien we gemiddeld een derde van ons leven in bed doorbrengen, zou het ideaal zijn als het slaapoppervlak zich flexibel aanpast aan deze nieuwe lichaamsafmetingen.

Lattenbodem

Een dure matras en dan ook nog een dure lattenbodem? Verstandige configuratie vs. nare verrassingen

Bij een goede matras hoort ook een goede lattenbodem. Dat hoor je vaak. Tot zover alles goed. Maar moet de lattenbodem net zo duur zijn als de matras? Heb ik een dikke, dure matras EN een lattenbodem nodig die allebei vele honderden Euro's kosten? Hoe weet ik welke configuratie zinvol is? Laten we dat eens van wat dichterbij bekijken...

Van Gordon Hengst

Gezonder leven in het nieuwe jaar en hoe een matras daarbij kan helpen

Het nieuwe jaar is alweer twee maanden oud en zoals elk jaar rijst de vraag: wat blijft er over van de goede voornemens?

Van Dirk Harmssen

Wat heb ik allemaal nodig voor een goed bed?

Op de eerste plaats is de definitie van een goed bed iets dat iedereen voor zichzelf moet uitmaken; dat is dus heel individueel. Ook is er geen algemeen antwoord op de vraag wat een goed bed is.

Themagerelateerde vragen?U vraagtwij antwoorden